Cicle

NITS D'ESTIU

CONCERTS I PROJECCIONS


Pestañas principales

Dijous 26 de juny | 22.00 h 
Ablaye Cissoko (Senegal) & Volker Goetze (EE. UU.) 
CONCERT
Preciosa reunió entre el griot senegalès Ablaye Cissoko y Volker Goetze, músic de jazz alemany. En el seu segon àlbum arrenca les cordes de la seva Kora i canta amb delicadesa els somnis i les vides del seu poble, mentre que Goetze afegeix el delicat toc de trompeta.     

Dijous 3 de juliol | 22.00 h 
Trivium Klezmer "Ekleztico"
CONCERT
Després d'haver venut més de 3.000 discs del seu primer treball, arriba Ekleztiko, una proposta amb un so renovat, fresc i directe en la que aquest trio de magnífics músics deixen fluir la seva particular manera d'entendre el Klezmer: virtuosíssim, passió i disbauxa sense abandonar l'emoció i la sensibilitat. Arguments que han convertit aquesta original formació en una banda de klezmer de primer nivell.

Dijous 10 de juliol | 22.00 h 
RAY LEMA (Congo) 
CONCERT 
Ray Lema es un dels artistes més innovadors i creatius d'Àfrica, passant dels enclavaments trivials de Zaire als carrers electritzants d'Europa. Un camí tumultuós que ha consolidat la seva grandesa artística, duent a terme algunes de les millors gravacions de la música africana .  

Dijous 17 i 24 de juliol | 21.30 i 23.00 h 
El musical participatiu 
CONCERT
Un recorregut per la historia del teatre musical des dels orígens fins avui en dia, a partir de fragments musicals emblemàtics dels compositors més importants del gènere: Gershwin, Rodgers, Bernstein, Sondheim, Kander, Webber y Schönberg, entre molts altres.   Espectacle participatiu amb una coral de més de 150 cantants que hauran assajat durant les setmanes previstes als concerts, una orquestra composada per 8 músics i dos cantants solistes, primeres figures del món del teatre musical autòcton.   Participants individuals. Conjunt instrumental. Mone i Toni Viñals, solistes Oscar Peñarroya, direcció musical Xavier Casan, direcció escènica