CONCERT

Omar Sosa (Cuba)

Forma part de: Nits d'estiu Saragossa


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Zaragoza 

Dijous 6 de juliol de 2017

 • Adreça:

  Av. José Anselmo Clavé, 4, 50004 Zaragoza, Zaragoza

 • Horari:

  Dijous 6 de juliol, a les 22 h

 • Promocions:

  50% de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

El cubà Omar Sosa és un dels artistes de jazz més versàtils del panorama actual: compositor, productor, pianista, percussionista, arranjador i líder de diverses formacions. Sobre l'escenari, Sosa és una figura carismàtica que treu el millor dels seus companys d'escena, amb una execució dinàmica i la seva capacitat d'improvisació, un enfocament ple de força emocional i espiritual, i molt d'humor.


Omar Sosa ofereix un concert d'ànima latin jazz, que barreja músiques del món amb elements d'electrònica i arrels afrocubanes per crear un so urbà, fresc i original. L'acompanya el percussionista veneçolà Gustavo Ovalles, fabulós amb un bambú buit i increïble amb les maraques. Ovalles porta l'ànima polirítmica de la diàspora africana als concerts.


Omar Sosa, piano
Gustavo Ovalles, percussió


A càrrec de:

Omar Sosa, piano
Gustavo Ovalles, percussió

Altres activitats del cicle "Nits d'estiu Saragossa"
  • CONCERT

   Nit de swing

   Concert, ball, tallers i altres activitats al voltant de la cultura del swing. Vine, descobreix i viu la intensitat del swing!

  • Art in motion: Turkesa

   Turkesa Rabidoga, artista del tatuatge, la il·lustració i el grafiti, pintarà aquesta nit en directe una de les seves acolorides peces acompanyada per la música de DJ The Vanish Point.

  • VISITA COMENTADA

   La cara oculta de CaixaForum Saragossa

   Vols saber on es guarden les obres d'art? On es canvien els artistes abans de sortir a actuar? Descobreix en una visita aquestes curiositats i altres de CaixaForum Saragossa.

  • CONCERT

   Kroke (Polònia)

   Música ètnica i sons d'orient combinats amb jazz gràcies a un grup instrumental de viola, acordió i contrabaix que té les arrels a la música klezmer.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: