PROJECCIÓ

Pas a pas +2

Forma part de: Cinema familiar


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Un programa de sis curtmetratges poètics, tendres i divertits, que ens narren les peripècies d'un nen de cartró que viu a l'oceà, d'un petit home que despenja la Lluna o d'uns animals de la selva espantats per un soroll estrany. Una selecció de films plens de bellesa i creativitat.


Dodu, el nen de cartró (Dodu, o rapaz de cartão), José Miguel Ribeiro, Portugal, 2010, 5', sense diàleg
En Dodu és un noi molt sensible. Viu en una ciutat hostil per als nens i es veu obligat a passar moltes hores a la seva habitació. Una caixa de cartró serà el refugi que li servirà per crear mons extraordinaris habitats per criatures singulars que l'ajudaran a créixer i fer front a les seves emocions.


Els albercocs (Aprikoser), Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad, Suècia, 1996, 12'
Un dia un nen petit és a la platja amb el seu oncle i descobreix el mar d'una manera diferent, fent-se preguntes i explorant totes les sensacions.

 

Remors (Rumeurs), Frits Standaert, Bèlgica-França, 2011, 7'30''. Sense diàleg
Mentre gaudeixen d'una bonica tarda d'estiu, tres llebres fan la migdiada al bell mig de la selva. Tot d'una, senten un soroll darrere el fullatge...


L'Aston i les pedres (Astons Presenter), Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad, Suècia, 2007, 9'
A l'Aston li agrada molt recollir pedres allà on en troba. Grans, petites, planes, gruixudes... Les agafa i se les emporta cap a casa. Però aviat els seus pares li faran veure que potser la casa està ja massa plena...


Despenjant la Lluna (Mondspaziergang), Jutta Schünemann, Alemanya, 2004, 4'48''. Sense diàlegs

És de nit, i el bosc està il·luminat per la Lluna plena. Un nen que passeja amb el seu gosset decideix enfilar-s'hi i utilitza una escala per pujar fins a dalt, però cau a terra juntament amb la Lluna. El nen i el gosset juguen amb ella fins que surt el sol i desapareix. L'endemà a la nit la Lluna els esperarà recolzada en un arbre del bosc.


El circ d'en Topets i en Taquetes (Prick och Fläck Star pa Oronen), Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad, Suècia, 2013, 7'30''
Aquest parell de conills són molt curiosos, sempre tenen ganes d'aprendre coses noves! Un dia van al circ i, és clar, després volen imitar els acròbates. Això de fer tombarelles no és la seva especialitat i acaben bruts de cap a peus. O deu ser a l'inrevés?


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: