PROJECCIÓ

Petits herois +4


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Què passa quan tens un problema i no saps com arreglar-lo? Els protagonistes d'aquests curtmetratges se les pensen totes per trobar les solucions més sorprenents i sovint gràcies als seus amics poden superar qualsevol repte! I és que els herois... es troben als llocs més inesperats!


Ernesto, Corinne Ladeinde, Regne Unit, 2011, 5', sense diàlegs
El petit Ernesto se sent diferent dels altres alumnes quan s'adona que és l'únic que encara té totes les dents de llet. S'esforça per trobar una solució, però les seves dents tenen uns plans d'allò més musicals!

 

Grand Prix, Marc Riba i Anna Solanas, Espanya, 2011, 7'15', sense diàlegs
Tres amics es preparen per fer una carrera de bicicletes. Just abans de començar, apareix una noia molt decidida a participar-hi, però dos dels nois no la deixen córrer. L'altre participant s'enamora de la noia i construeix un sidecar per portar-la amb ell durant la carrera. Aquesta comença amb un tret de sortida molt especial, però l'invent no funciona i la bicicleta amb el sidecar no avança.


El cassó de l'Anatole (La petite casserole d'Anatole), Éric Montchaud, França, 2014, 5'47'', doblat al català
L'Anatole és un nen decidit i afectuós que té una peculiaritat: arrossega un cassó amb un cordill. Ha de fer un doble esforç per jugar com ho fan els altres! El cassó li complica la vida i ja en comença a estar tip. La gent el mira i els gossos el borden. Sort que hi haurà algú que l'ensenyarà a conviure-hi i li farà entendre que ell és únic i excepcional.


Ser o no ser... taronja (Orange ô désespoir), John Banana, França, 2011, 3'35'', sense diàlegs
Què passa quan una petita taronja deprimida decideix sortir de la seva caixa per anar a l'altre costat de la botiga i conèixer una colla d'alegres pinyes ballarines?


Ampolla (Bottle), Kirsten Lepore, EUA, 2010, 5'25'', sense diàlegs
Ampolla és la història de dos personatges, un de neu i l'altre de sorra, separats pel mar. Els protagonistes es comuniquen a través d'una ampolla escrivint-se, però també enviant-se objectes. Hereva, pel que fa a tècnica, del Castell de sorra de Co Hoedeman, Ampolla ens narra una bella història d'amistat.


El pardal que no sabia xiular (Whistleless), Siri Melchior, Dinamarca, 2010, 5', sense diàlegs
Un petit pardal es queda meravellat quan sent xiular els seus companys. El so el deixa captivat i prova d'imitar-los, però no ho aconsegueix. Aleshores emprèn un viatge musical per diferents racons de la ciutat on trobarà molts amics que l'ajudaran a trobar el seu to.

 

L'elefant i la bicicleta (Le vélo de l'éléphant), Olesya Shchukina, França, 2014, 9', sense diàlegs
Un elefant viu en una ciutat entre la gent normal i treballa com a escombriaire. Un dia veu un anunci enorme d'una bicicleta i es pensa que és de la seva mida. A partir d'aquest moment, la seva vida se centrarà a aconseguir la bicicleta costi el que costi!

 

El cérvol i la conilleta (Nyuszi és Öz), Péter Vácz, Hongria, 2013, 17', sense diàlegs
Un cérvol i una conilleta de paper que comparteixen casa tenen un peculiar dilema: volen trobar la manera d'aconseguir tenir tres dimensions. La pel·lícula barreja tècniques d'animació com el 2D, el 3D i l'stop-motion, aconseguint una complexitat visual i emocional molt singular.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: