Petits talents científics


 • Del 18 d'octubre de 2016 al 28 de març de 2017

 • Activitat oberta. Places limitades

 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Del 18 d'octubre de 2016 al 28 de març de 2017

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dimarts i dimecres, a les 18 h

 • Reserves:

 • Preu:

  Activitat gratuïta

 • Aforament:

  Fins a cobrir la capacitat màxima
 • Accessibilitat:

Pestañas principales

PETITS TALENTS CIENTÍFICS és un programa que vol fomentar l'experimentació, la indagació i la descoberta en l'aprenentatge de les ciències per part de l'alumnat d'educació infantil i primària.
L'objectiu és proporcionar als centres educatius un seguit de recursos i orientacions pedagògiques que ajudin els mestres a implantar metodologies més participatives i creatives a l'aula i que permetin la realització de petits treballs de recerca i de pràctiques experimentals per part de l'alumnat.

El programa consisteix en:
2 SEMINARIS amb sessions per tractar aspectes de caire metodològic, sessions d'experimentació aplicable a l'aula i altres sessions per plantejar experiències innovadores:
INVESTIGUEM COM FUNCIONA EL COS HUMÀ, per a mestres de cicle mitjà i superior de primària.
Aquest curs es durà a terme entre l'octubre del 2016 i el febrer del 2017, i se centrarà a conèixer com funcionen diferents sistemes bàsics que formen el nostre organisme, com ara els sistemes respiratori, circulatori, digestiu i nerviós, amb la idea no tan sols d'entendre quin conjunt de funcionalitats desenvolupa cadascun, sinó de veure com s'interrelacionen entre si.

ESPAIS DE CIÈNCIA, POSSIBILITATS I LÍMITS, per a mestres de segon cicle d'educació infantil i cicle inicial d'educació primària.
En aquest curs, que es durà a terme entre l'octubre del 2016 i el març del 2017, es compartiran recursos i orientacions per promoure experiències d'aprenentatge de la ciència a través de la implementació de l'organització en espais a l'aula.

TROBADES DE PETITS TALENTS CIENTÍFICS DELS CENTRES PARTICIPANTS que es faran a CosmoCaixa:

- Els dies 21 i 24 de març de 2017, per al seminari COM FUNCIONA EL COS HUMÀ
- Consisteixen en:

* Un congrés d'experiències que presentarà l'alumnat amb l'objectiu de mostrar els projectes elaborats i poder intercanviar vivències.
* Una jornada d'activitats científiques (tallers, visites guiades...).

- El dia 28 de març de 2017, per al seminari ESPAIS DE CIÈNCIA: POSSIBILITATS I LÍMITS: reptes i propostes, amb la participació de tots els nens i nenes participants i els seus mestres.


ASSESSORAMENT PERSONALITZAT ALS CENTRES per desenvolupar els projectes propis.


XERRADES per al claustre de professorat, a petició de la direcció dels centres.

 


Organitzat per:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: