PROJECCIÓ

Philomena

Stephen Frears, Gran Bretanya, 2013, 98 min, VOSE

Forma part de: Dies de ràdio... I periodisme


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Tarragona 

Dijous 28 de juliol de 2016

 • Adreça:

  Carrer Cristòfor Colom, 2 (al costat de la Font del Centenari), 43001 Tarragona, Tarragona

 • Horari:

  Dijous 28 de juliol, a les 19:30 h

 • Reserves:

Pestañas principales

Basada en fets reals. Philomena Lee, una adolescent irlandesa que vivia en un internat de monges, es va quedar embarassada i es va veure obligada a donar el fill en adopció. Al cap de cinquanta anys, decideix explicar-ho a la seva filla i es posa en contacte amb un periodista de la BBC perquè l'ajudi a explicar la seva història i a trobar el seu fill. Viatgen plegats a Washington per buscar-lo.


Altres activitats del cicle "Dies de ràdio... I periodisme"
  • PROJECCIÓ

   Dies de radio (Radio Days)

   Nos situamos en los años 40, la época dorada de la radio. Los particulares miembros de una familia trabajadora de Nueva York viven con la radio continuamente encendida. 

  • PROJECCIÓ

   El desafiament: Frost contra Nixon (Frost /Nixon)

   Es tracta de l'adaptació de l'obra teatral de Peter Morgan sobre l'entrevista del periodista David Frost al president Nixon. Després de deixar la Casa Blanca, Nixon va estar en silenci durant tres anys i quan per fi, l'estiu del 1977, va concedir una entrevista per parlar sobre el seu mandat i el cas Watergate, va escollir sorprenentment el periodista David Frost. Un autèntic duel entre un comunicador mediàtic i un gat vell de la política.

  • PROJECCIÓ

   El gran carnestoltes (Ace in the Hole)

   Charles Tatum és un periodista sense escrúpols que està passant una mala temporada per culpa de la seva addicció a l'alcohol i és  per això que es veu obligat a treballar per un petit diari a Mèxic. Quan un miner indi es queda atrapat dins un túnel, Tatum ho veu com una oportunitat d'or per tornar a triomfar al món del periodisme. Es conxorxa amb el sheriff del poble per tal d'endarrerir el rescat i convertir el cas en un espectacle mediàtic.

  • PROJECCIÓ

   Tots els homes del president (All the President's Men)

   El 1972, dos periodistes joves del diari The Washington Post, Bob Woodward i Carl Bernstein, comencen a investigar un fet: l'entrada il·legal d'uns homes a la seu general del Partit Demòcrata a Washington. Les seves investigacions els duran a destapar el que es va anomenar "cas Watergate", que va provocar la dimissió del llavors president, Richard Nixon.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: