VISITA COMENTADA

Pixar

Visita comentada


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'exposició ens proposa endinsar-nos en el món de PIXAR a través d'una àmplia retrospectiva de la seva obra. Trobarem una recopilació de maquetes, dibuixos i projeccions amb les quals podrem veure el complicat procés manual que hi ha al darrera de pel·lícules generades per ordinador com Toy Story, Monsters, Buscant a Nemo, Els increïbles, Cars o Brave i descobrirem quins són els tres aspectes essencials que hi ha al darrera de totes elles: la història, els personatges i el context.

Trobarem també a l'exposició dues instal·lacions molt especials, l'Artscape, un espectacular muntatge en el qual es barregen totes les pel·lícules de Pixar i que permet veure l'exquisit detall dels dibuixos; i el Zoetrop, un  carrusel animat que explica visualment com una imatge repetida crea la il·lusió de moviment gràcies a la combinació de velocitat i llums estroboscòpiques. 

La visita comentada a l'exposició està dirigida per un educador que, a partir del diàleg amb els participants, presenta les obres i el seu context, i estimula la capacitat d'observació. La visita comentada s'adapta als diferents nivells escolars.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades: