VISITA COMENTADA

Pixar

Visita dinamitzada


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'exposició ens proposa endinsar-nos en el món de PIXAR a través d'una àmplia retrospectiva de la seva obra. Trobarem una recopilació de maquetes, dibuixos i projeccions amb les quals podrem veure el complicat procés manual que hi ha al darrera de pel·lícules generades per ordinador com Toy Story, Monsters, Buscant a Nemo, Els increïbles, Cars o Brave i descobrirem quins són els tres aspectes essencials que hi ha al darrera de totes elles: la història, els personatges i el context.

Trobarem també a l'exposició dues instal·lacions molt especials, l'Artscape, un espectacular muntatge en el qual es barregen totes les pel·lícules de Pixar i que permet  veure l'exquisit detall dels dibuixos; i el Zoetrop, un  carrusel animat que explica visualment com una imatge repetida crea la il·lusió de moviment gràcies a la combinació de velocitat i llums estroboscòpiques.

La visita dinamitzada s'adapta als diferents nivells escolars i es planteja a partir del diàleg entre l'educador i els alumnes. Els materials didàctics conviden els participants a observar i a analitzar, alhora que permeten establir relacions entre la seva experiència i les obres de l'exposició. Ens submergirem en el món de la creació audiovisual digital a través de l'animació i veurem el complex procés de creació que hi ha al darrera d'aquest virtuosisme tecnològic i el paper tan important que juga l'art tradicional en aquest procés.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades: