TALLER

Plantes sense terra +5

Descobreix el Jardí Vertical de CaixaForum Madrid


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Sabies que hi ha plantes que poden viure sobre una paret? I sense terra?! T'agradaria saber-ne més coses? I saber com en tenim cura? En col·laboració amb el Reial Jardí Botànic (CSIC), farem una activitat al voltant de les plantes del nostre Jardí Vertical.
El Jardí Vertical de CaixaForum Madrid va ser el primer que es va instal·lar a Espanya, i el de superfície contínua més gran del món; aquest tapís vegetal impressionant va ser dissenyat per Patrick Blanc, botànic francès i inventor d'aquesta tècnica, amb la qual ha creat jardins verticals per tot el món.
Més de 15.000 plantes cobreixen un mur de 460 m2 amb espècies de plantes autòctones i foranes que s'assenten sobre una manta humida; un grandiós mur vegetal que sobreviu sense terra, només necessita aigua i nutrients.
En col·laboració amb el Reial Jardí Botànic (CSIC), farem un recorregut interessant per les espècies de plantes existents. Al costat d'experts, en coneixerem la biologia, les característiques, les adaptacions i les peculiaritats.
Una singularitat vegetal al centre de la capital que ofereix un atractiu artístic a qualsevol vianant que passegi pel centre de Madrid, però que, a partir d'ara, veurem amb uns altres ulls. Vine i en podràs conèixer les característiques, l'evolució i el valor estètic.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: