ESPECTACLE

Protó

La vida fascinant d'una partícula immortal... o gairebé


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'Univers actual és el resultat de 13.700 milions d'anys d'interaccions entre partícules, àtoms i molècules. El nostre encèfal, el constructor de la ment, és un producte més d'aquesta llarga història i funciona gràcies a la interacció de molts tipus de molècules. Però..., com es van formar aquestes molècules? D'on van sortir els diferents tipus d'àtoms i les partícules que els formen? Per entendre-ho hem de viatjar als límits del cosmos, al començament de tot.
"Protó" és una entretinguda conferència de divulgació en la qual, a més d'imatges, sons i música, hi ha la participació d'un actor que irromp en la xerrada per intervenir en clau d'humor.
Però, quina mena de format és això? No és exactament un discurs, no és estrictament un xou..., és una mica de tot, és un discurxou, una manera nova i atractiva de divulgar la ciència, una espècie de xerrada teatralitzada, una ludiconferència dramàtica... Ho entendràs quan ho vegis.
L'objectiu és transmetre coneixement d'una manera atractiva i divertida, però sense abandonar el rigor; són espectacles pensats per a tot tipus de públic que tracten temes relacionats amb la ciència i el coneixement.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: