TALLER

Què s'amaga dins el gel antàrtic?


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Dissabte 2 i diumenge 3 de desembre

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Cap de setmana del 2 i el 3 de desembre, a les 12, 13 i 16 h

 • Preu:

  Inclòs en l'entrada al Museu

 • Comentaris:

  Recomanat per a infants +10
  Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'un adult per visitar CosmoCaixa

 • Accessibilitat:

Pestañas principales

Després de gairebé 55 anys, el tractat Antàrtic continua brillant com un estrany far de cooperació internacional. Per celebrar aquesta fita d'entesa entre més de quaranta països, el dia 1 de desembre se celebra el Dia Mundial de l'Antàrtida, dia en què es va signar el tractat Antàrtic el 1959.

Com a esdeveniment anual, en aquest dia simbòlic de pau i col·laboració mundial s'anima a la participació de les escoles perquè proposin models de banderes que representin el continent Antàrtic.

El cap de setmana del 2 i el 3 de desembre podràs veure una petita mostra de les banderes fetes per alumnes de diferents escoles i instituts de la ciutat de Barcelona i també participar en el taller Què s'amaga dins el gel antàrtic?

D'entrada, el gel marí ens sembla un ecosistema de condicions ambientals extremament dures per a la vida. Però si prenem una mostra de gel marí antàrtic, la fonem i l'observem nosaltres mateixos sota el microscopi, què veurem? Acompanya'ns, descobriràs tot el que aquest ecosistema tan peculiar amaga i t'adonaràs de per què té una importància tan cabdal en l'ecosistema global de la Terra.
En col·laboració amb l'Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).
 


En col·laboració amb:
Activitats relacionades
  • EXPOSICIÓ

   Dues mirades a l'Antàrtida

   CosmoCaixa Barcelona. DISPONIBLE TOT L'ANY

   L'Antàrtida és una zona verge, remota i fràgil del planeta que la Dra. Castellví coneix com ningú. Descobreix de la seva mà la història de la Base Antàrtica Espanyola Joan Carles I.

  • Activitat oberta. Places limitades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: