CURS - JORNADA

Reset. Trobada internacional de professionals de la cultura

CULTURA ÉS CANVI. INSPIRA'T EN EL FUTUR


 • Dimarts 30 i dimecres 31 de maig de 2017

 • 100.00 €

  50% de dte. clients CaixaBank

 • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Dimarts 30 i dimecres 31 de maig de 2017

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Informació sobre el programa, els horaris i les inscripcions, a:

  http://www.resetcultura.com

 • Promocions:

  50% de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

Segona edició d'aquesta trobada internacional de professionals de la cultura amb l'objectiu de compartir experiències durant dos dies sobre un ampli programa d'activitats com presentacions de proejctes, experiències idees, debats, networking i visites professionals.


El fil conductor del programa és la cultura en temps de canvi. Es preten dialogar sobre l'evolució de la cultura i les seves formes de manifestar-se, el canvi en els processos creatius i productius, la irrupció de nous camps de creació cultural i la interrelació amb altres camps socials, econòmics o informatius. També es posarà èmfasi en el canvi en els formats d'exhibició i distribució de la cultura i en la forma de comunicar-la; canvi en la percepció i la participació dels públics i en la seva interacció amb  els creadors i els  programadors. Participen a la trobada Allegra Brunette (MoMA), Marina Willer (Pentagram), Juan Insúa (CCCB Lab), Jaume Ripoll (Filmin) i molts més.


Organitzada per l'Obra Social "la Caixa" i la Fundació Contemporània Més informació sobre el programa, els horaris i les inscripcions, a:


http://www.resetcultura.com


Coorganitzat per:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: