EXPOSICIÓ

RONI HORN. Dormia tot com si l'univers fos un error

Taller Distancia Corta


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'artista contemporània Roni Horn ha estat guardonada fa poc amb el Premi Joan Miró 2013, atorgat de manera conjunta per la Fundació Joan Miró i l'Obra Social "la Caixa". Després d'aquest reconeixement, ambdues entitats produeixen de manera conjunta una exposició monogràfica sobre l'artista novaiorquesa. Aprofitant la circumstància, s'ha creat aquesta activitat, que vol acostar l'art contemporani al públic a través de l'exposició sobre l'artista.

El taller "Distància curta" és un nou format de visita en què els alumnes són els qui fan les preguntes i l'educador opera com a mediador d'aquest aprenentatge. Aquesta dinàmica permetrà tractar l'art contemporani i, en aquest cas, l'obra de Roni Horn, des d'una perspectiva més propera i familiar.

Roni Horn valora la importància de l'experiència i la participació de l'espectador, com també del medi i el lloc, en la lectura de les obres i la construcció de significats. El taller constarà de dues parts: a la primera es farà una visita a la sala on es treballaran una o dues obres a partir del diàleg, i a la segona, els alumnes faran una activitat de creació vinculada als temes d'aquesta mostra.


Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: