CONCERT

Samuel Kerridge

Forma part de: Dnit


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

L'artista britànic presentarà a DNIT el seu últim espectacle audiovisual, Fatal Light Attraction, estrenat al Festival Berlin Atonal del 2016. 

Samuel Kerridge va debutar el 2012 amb un EP al segell Horizontal Ground, al qual va seguir un LP amb el segell de culte Downwards, casa d'artistes tan destacats com Surgeon o Regis. Destaca pel maneig expert que té en la producció de techno industrial i per la capacitat de transformar-lo en un so propi i recognoscible. Treballa en la intersecció entre el drone, el techno industrial i el post-punk, un espai que només ocupa ell.

L'espectacle Fatal Light Attraction (Downwards, 2016) està encapçalat per un intens sistema de llum que envolta Kerridge, de manera que es crea una sensació de moviment que actua com a contrapartida al so. És la il·lusió d'una ombra en moviment acompanyada d'aclaparadores ones d'estimulació hipersensorial.


Altres activitats del cicle "Dnit"
  • CONCERT

   Robin Fox

   CaixaForum Barcelona. Divendres 27 d'octubre de 2017

   L'artista australià presenta Single Origin, una nova experiència de concert per a raig làser que crea un món sonor genuí, intens i expansiu.

  • 6.00 €
  • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: