CONCERT

Sandip Chatterjee (Índia)

Santoor i taula

Forma part de: Nits d'estiu


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Sandip Chatterjee, santoor
Debjit Patitundi, taula

Sandip Chatterjee, deixeble de Pandit Tarun Bhattacharya i del mestre Pandit Ajoy Chakraborty, és un virtuós del santoor (antic instrument musical de corda indi).

Amb uns cops màgics sobre les cordes, crea una melodia única. Un profund estudi sobre si mateix l'ha ajudar a donar un enfocament dinàmic al seu estil d'interpretació amb una sola mà. Quan fa servir la mà esquerra per aixecar les cordes per interpretar l'Alap, Jod Jhalla i part de Bandish crea una ressonància fascinant.

Sandip ha actuat en nombrosos festivals i concerts arreu del món. I també ha col·laborat amb molts músics internacionals de tots els gèneres com ara jazz, rock, contemporània i fusió. El talent musical i el virtuosisme exhibit per Sandip al llarg dels anys s'ha demostrat a través dels seus 21 àlbums publicats fins ara.

Sandip prova de crear als seus concerts un encís màgic, deixant la música fluir i captivant el públic.


Altres activitats del cicle "Nits d'estiu"
  • CONCERT

   Sakapatú (América Latina)

   $nombreUbicacion. 9 de juliol de 2015

   Format per músics del Perú, Xile i Argentina, des dels seus inicis Sakapatú ha destacat per una posada en escena sorprenent que combina instruments ancestrals i moderns en la música de les seves arrels. 

  • 6.00 €
  • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: