PROJECCIÓ

Selecció oficial. Projecció VII


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Dissabte 17 de desembre de 2016

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dissabte 17 de desembre, a les 19.30 h

 • Durada:

  225 min.
 • Promocions:

  50 % de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

19.30-20.30 h
Kanthari
Marijn Poels
Polònia, 52 min.
Sinopsi
Kanthari desafia la vella noció d'ajuda als països en desenvolupament i les comunitats marginades. T'introdueix en un emocionant viatge per carretera per satisfer visionaris valents, afectats per l'adversitat en les seves vides que demostren que el canvi social ha de venir des de dins.
La pel·lícula segueix el candidat cec al Premi Nobel de la Pau Sabriye Tenberken i Paul Kronenberg, a mesura que viatgen a través de l'Àfrica Oriental per tornar a connectar amb els graduats de Kanthari, un institut que van fundar per capacitar activistes locals a utilitzar nous enfocaments per resoldre els problemes socials.
VO SPS cast

20.30-20.50 h
Altrove
Cesare Cicardini
Itàlia, 18 min.
Sinopsi
En Simone té 24 anys. Té una feina fixa i un aclaparador desig de deixar empremta a la vida.
Per tal de fer-ho, la ciutat de Milà ja no és suficient i ha decidit emprendre un viatge per carretera a Malta per visitar al seu cosí Mauro, que ha estat vivint allà durant dos anys.
Amb les seves pertinences essencials i la seva viva personalitat, l'aventura compartida entre dos amics immediatament es converteix en el viatge lliure i íntim d'un jove de vint anys la principal ambició del qual és trobar el seu lloc al món.
Un viatge més enllà de les fronteres: més enllà d'Itàlia i més enllà dels estereotips. Més enllà dels límits imposats per les paraules síndrome de Down.
VO SPS cast

20.50-21.15 h
Para Sonia
Sergio Millán
Espanya, 8 min. 50 s.
Sinopsi
Aquesta és la història de la Sonia. Una jove que, malgrat la seva deficiència visual, sempre va somiar a ser part del cinema. Després d'anys de lluita, avui serà la història del cinema la que li doni la benvinguda a ella a través d'un viatge màgic i especial.
VO SPS

21.15-23.15 h
Carte Blanche
Jacek Lusinski
Polònia, 101 min.
Sinopsi
Basat en una història real, Carta blanca és un drama sobre un professor d'història d'institut que decideix amagar una pèrdua progressiva de la vista a tots els que l'envolten: els col·legues, els alumnes, fins i tot els que realment s'amoïnen per ell.
VO SPS cat


En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: