PROJECCIÓ

Selecció Oficial. Projecció VIII


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Diumenge 18 de desembre de 2016

  • Adreça:

    Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

  • Horari:

    Diumenge 18 de desembre, a les 16.30 h

  • Promocions:

    50 % de dte. clients CaixaBank

  • Reserves:

Pestañas principales

16.30-17.10 h
Tin Soldiers
Ben Duffy
EUA, 60 min.
Sinopsi
Tin Soldiers és una pel·lícula amb una perspectiva fascinant sobre el món dels amputats i les persones amb espina bífida o paràlisi que fan esports adaptats. Aquesta pel·lícula compta amb el doble amputat Zach Ruhl, un entrenador de CrossFit professional i que aviat serà aixecador de peses paralímpic; el rider Quinn Waitley; l'atleta Abel Rose, de tan sols tres anys d'edat, i la quatre vegades medallista paralímpica Alana Nichols, la primera a guanyar l'or als Jocs Olímpics d'estiu i d'hivern per als EUA.
VO SPS cat

17.10-17.30 h
Bellanca
Víctor Nores
Espanya, 17 min.
Sinopsi
Tanca els teus ulls i imagina't que mai els poguessis tornar a obrir. Imagina't ara que, amb el temps, deixessis de percebre sons amb les orelles. Com canviaria la teva vida? Bellanca és la història d'una nena molt especial que dóna sentit a la vida del seu pare, afectat per la síndrome d'Usher, una malaltia que desproveeix de vista i oïda qui la pateix.
VO SPS

17.30-19.30 h
Ghadi
Amin Dora
Líban, 90 min.
Sinopsi
En Leba és un professor de música que viu en un petit barri d'una ciutat costanera del Líban. Treballa com a professor de música i es casa amb la seva nòvia de tota la vida, la Lara. Per a sorpresa dels seus familiars, veïns i amics, després de tenir dos nens en molt poc temps, la Lara torna a estar embarassada d'un tercer, al qual anomenen Ghadi. Malgrat això, els metges l'adverteixen que el nen tindrà necessitats especials.
VO SPS cast


En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: