CONFERÈNCIA

Show cooking i degustació de cebiche

Forma part de: Nits d'estiu


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

La riquesa cultural del Perú es reflecteix en els seus paisatges alimentaris i en les seves cuines. Així, la contemporaneïtat ens ha deixat interessants processos d'intercanvi, mestissatge i fusió que han fet de les cuines peruanes un patrimoni universal. En aquest show cooking, el xef Luís Arévalo del restaurant Kena t'explicarà els secrets del cebiche, el plat que, segons el que molts afirmen, van inventar els mochica.


Altres activitats del cicle "Nits d'estiu"
    • CONCERT

      Sakapatú (América Latina)

      $nombreUbicacion. 9 de juliol de 2015

      Format per músics del Perú, Xile i Argentina, des dels seus inicis Sakapatú ha destacat per una posada en escena sorprenent que combina instruments ancestrals i moderns en la música de les seves arrels. 

    • 6.00 €
    • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: