ESPECTACLE

Show de KUMISHO


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Kumisho és un espectacle tecnològic que combina música, il·lustració i animació. Durant uns 40 minuts, s'intercalen moments lents i tendres amb parts més dinàmiques i energètiques.
 
Durantela primera secció de l'espectacle, les projeccions no només tenen lloc sobre la pantalla principal, sinó també sobre el vestit que duu Kumisolo, la cantant. L'espectacle està dirigit a nens de diferents edats, a partir de 4 anys i en diversos punts se'ls convida a participar.
 
Kumisolo, la cantant principal a Kumisho,barreja sons de teclat electrònic amb melories tendres cantades amb una veu fràgil i efímera. Acompanyant aquestes cançons interpretades en francès,  japonès i anglès, l'artista visual Shoboshobo presenta un món de monstres amb anatomies gargotejades que viuen en paisatges geomètrics. El guitarrista Romain Romanovski, el tercer en el trio, dóna un toc de rock amb els seus solos de guitarra.


A càrrec de:

Espectáculo ideado e interpretado por la cantante y teclista japonesa Kumisolo y el artista y creador visual francés Shoboshobo, acompañados en el escenario por el guitarrista Romain Romanovski.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: