CONCERT

SHXCXCHCXSH

Concert amb visuals d'en Pedro Maia


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Shxcxchcxsh és un misteriós duo procedent de la ciutat industrial de Norrköping. Es van conèixer a Estocolm i aviat van començar a compartir la seva passió pels sons més foscos i experimentals del techno.


El seu so altament melòdic combina sons industrials i textures abrasives amb paisatges sonors preciosistes, fets que converteixen el duo en un dels projectes més singulars de l'electrònica underground contemporània.


Van començar a produir el 2012 als segells Semàntica i Subsist per, més endavant, trobar el seu lloc a Avian, el segell dirigit per Shifted i Ventress. Fins ara han publicat cinc EP i dos àlbums, i el 6 de juny sortirà al mercat SsSsSsSsSsSsSsSsSsSsSsSsSsSsS, el seu tercer llarga durada. Amb aquest disc s'endinsen en un territori de textures atmosfèriques i sons postapocalíptics, distorsions i drones, i s'estableixen com a avantguardistes de la mescla.


En tan sols quatre anys han aconseguit que el seu nom exploti en l'escena. Han rebut diversos premis per la seva música i els seus directes. Els seus temes apareixen en podcasts i compilacions de multitud d'artistes, entre ells el DJ Kicks de Actress, que inclou el seu tema LDWGWTT.


Han actuat en alguns dels festivals més importants d'electrònica d'avantguarda, com el Festival Unsound de Cracovia, el Sónar Estocolm, Bozar, Noorberg, Atonal o el Redbull Music Academy de Nova York. Han fet gires pels EUA, l'Amèrica Llatina, Japó, Corea, Austràlia…


Amb un dels millors directes de l'escena, presentaran al DNIT el seu nou disc i directe, A/V, amb l'artista visual Pedro Maia, a qui ja vam tenir al DNIT actuant amb Vessel.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: