CONCERT

Spanish Brass Luur Metalls


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Amb 25 anys de trajectòria al món de la música de cambra, Spanish Brass Luur Metalls és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical internacional.
L'any 1996 va obtenir el primer premi del 6è Concurs Internacional per a Quintets de Metall Ville de Narbonne (França), considerat el de més prestigi per a aquesta formació.
A més d'haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat a la gala dels Premis Príncep d'Astúries el 1995 i ha enregistrat la música de l'obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centro Damático Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo.

Ha publicat vint treballs discogràfics, entre els quals un DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seves múltiples facetes: Luur-Metalls Spanish Brass Quintet (1996), No Comment (1998), La Escalera de Jacob (2000), SPANISH BRASS Luur Metalls & Friends (2001), Delicatessen (2002), Caminos de España (2003), Absolute amb Christian Lindberg i Ole E. Antonsen (2004), Gaudí'um (2005), Metàl·lics (2006), Retaule de Nadal amb l'Orfeó Valencià Navarro Reverter (2006), SBALZ Brass Ensemble (2007), Brass and Wines amb Steven Mead (2008), Brassiana amb Lluís Vidal Trio (2008), The Best of Spanish Brass (2009), SBLM (2009), Tell me a Brass Story amb la Banda Municipal  de Música de Bilbao (2012), viBRASSions (2012), Metalls d'Estil amb Pep Botifarra (2013), 25 (2014) i SuBLiMe Christmas (2014).

Paral·lelament a l'activitat de concerts, SBLM organitza tres festivals dedicats als instruments de metall de caràcter internacional: el Festival Spanish Brass Alzira, l'Spanish BrasSurround i el Brass&Wines, on cada any es reuneixen alguns dels solistes internacionals, grups i professors de metall més prestigiosos del món.

Spanish Brass són professors de la Berklee College of Music de València i de la Universitat Europea de Madrid.

SPANISH BRASS Luur Metalls està patrocinat per Buffet Group i toca amb trompetes B&S, trompa Hans Hoyer, trombó Courtois i tuba Melton. A més, rep el suport de Culturarts Música de la Generalitat Valenciana i del Ministeri de Cultura-INAEM.

Components
Carlos Benetó, trompeta
Juanjo Serna, trompeta
Manuel Pérez, trompa
Inda Bonet, trombó
Sergio Finca, tuba


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: