CURS - JORNADA

2n Congrés Internacional STEAM Barcelona


Horaris i ubicacions

Tancar

Dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 d'abril del 2016

 • Horari:

  Dijous 14 d'abril, a les 18:30 h
  Divendres 15 i dissabte 16 d'abril, a les 10 h

 • Reserves:

 • Preu:

  35 €

 • Aforament:

  Places limitades

Pestañas principales

Quin hauria de ser el model educatiu per a nois i noies del segle XXI que els ensenyi a identificar problemes reals, a buscar possibles solucions creatives o a afrontar situacions noves i desconegudes?
Quines serien les millors condicions d'aprenentatge per a cada aprenent? Quin paper hi té el professorat? Quines condicions necessita per fer-ho possible?

STEAM Barcelona reunirà alguns dels projectes més reeixits i avaluats en el camp de la investigació, la metodologia i, molt particularment, la pràctica relativa a l'aplicació de STEM i STEAM, tant a Europa com als Estats Units. I convocarà professionals o institucions que treballen vinculats amb la tasca diària dels docents i que coneixen de primera mà les dificultats i els èxits de l'aplicació de STEAM a les aules, perquè intercanviïn i comparteixin experiències, mètodes i estratègies amb els professionals i les institucions d'aquí.

En el marc d'aquestes jornades, STEAM Barcelona vol donar a conèixer les iniciatives més transgressores en aquest àmbit que s'estan desenvolupant aquí, mitjançant la presentació d'una mostra d'aquestes iniciatives, demostracions (Playground i Show & Tell) i la creació d'un gran mapa visual que mostrarà les nombroses i innovadores experiències locals.


Coorganitzat per:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: