TALLER

Sustainable Sunday


Horaris i ubicacions

Tancar
CosmoCaixa Barcelona 

Diumenge 22 de maig de 2016

 • Adreça:

  Carrer Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Diumenge 22 de maig, a les 10 h

 • Preu:

  Entrada al museu i activitats especials gratuïtes

 • Aforament:

  Places limitades
 • Accessibilitat:

Pestañas principales

És un esdeveniment que aplega marques, creadors, empreses i particulars amb la temàtica comuna de la sostenibilitat i la preocupació pel medi ambient.
Es tracta d'un projecte pioner a escala internacional. Enfocat en la participació ciutadana, en la conscienciació i en la diversió en família, mira de mostrar que la sostenibilitat és cosa de tothom i per a tothom.
Sustainable Sunday sorgeix com a part de l'esdeveniment Sustainable Brands Barcelona, amb l'objectiu de mostrar totes aquestes iniciatives i participant en activitats que tenen com a finalitat la sostenibilitat.
És un diumenge familiar i ciutadà en el qual empreses, Administració i ciutadania interactuen, es diverteixen, aprenen i conversen amb el cinema, la moda sostenible i la música amenitzant diferents activitats amb la sostenibilitat com a eix central.
La programació inclourà projeccions de cinema, concerts, espais perquè ciutadans i empreses, administracions i emprenedors que tenen la sostenibilitat en l'essència de la seva activitat, interactuïn.


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: