TALLER

Talkoo: experiments amb sensors i actuadors intel•ligents a l'aula

Forma part de: STEAM Conf. 2a Conferència Internacional d'Educació


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Et convidem a experimentar amb Talkoo i PELARS. Talkoo és una nova manera d'utilitzar els components d'Arduino sense haver de soldar ni programar. Al taller presentarem un nou kit d'Arduino que permet explorar conceptes de computació física de manera lúdica. Encaixant els mòduls podràs crear dispositius interactius i jugar-hi immediatament. Els components de Talkoo formen part del projecte PELARS, integrat en un projecte de recerca europeu de més abast que persegueix la finalitat següent: com pot la tecnologia ajudar els aprenents i els docents en l'aprenentatge pràctic de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, l'art i les matemàtiques?


Vine i prova els reptes que plantegen els nostres dissenys amb la nova plataforma Arduino. Aquest nou espai de treball està vinculat a un sistema d'anàlisi de dades que ofereix informació sobre activitats didàctiques tant als aprenents com als docents, amb l'objectiu que coneguin més a fons les seves experiències d'aprenentatge i que hi reflexionin. També ens agradarà saber la teva opinió sobre la tecnologia i el mobiliari innovadors que hem dissenyat per a aquest tipus d'activitats didàctiques de caràcter pràctic.

Daniel Spikol és professor titular a la Facultat de Tecnologia i Societat de la Universitat de Malmö. L'interessen especialment el disseny i el desenvolupament.
 


Altres activitats del cicle "STEAM Conf. 2a Conferència Internacional d'Educació"
  • TALLER

   1×4 Portem STEAM a l'aula

   $nombreUbicacion. 15 d'abril de 2016

   Workshops basats en una metodologia activa i en la integració i la vinculació del coneixement de manera crítica i responsable des de cinc àmbits: científic, matemàtic, lingüístic, tecnològic i sociocultural.
   En el workshop es practicaran píndoles de quatre projectes:

   - VideoMAT

   - Tecnologies creatives

   - Motxilla bioclimàtica

   - Nanotecnologia + RRI i controvèrsies sociocientífiques

    

  • 15.00 €
  • Entrades
En col·laboració amb:
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: