EXPOSICIÓ

Tecnorevolució

Descobreix els avanços en tecnologies convergents


Horaris i ubicacions

Tancar
Herriko Plaza - Barakaldo 

Del 3 al 28 de setembre de 2015

 • Adreça:

  Herriko Plaza, s/n, 48901 Barakaldo, Vizcaya

 • Horari:

  Visites escolars: prèvia cita.

  Tel. reserves escoles: 902 906 666

 • Preu:

  Activitat oberta

Pestañas principales

La majoria de les persones quan sentim paraules com ara "nanotecnologia" o "biotecnologia" pensem en una cosa molt allunyada del nostre dia a dia. Aquesta exposició pretén demostrar com n'estan, de presents, aquestes tecnologies a la vida de tothom. Des de l'àmbit sanitari, passant per l'art, fins a la vestimenta, la tecnologia inunda tots els aspectes de la vida.

"TECNOREVOLUCIÓ" està estructurada en tres àmbits ben diferenciats, que permetran a l'usuari conèixer, experimentar i jugar amb alguns dels avenços més revolucionaris del món tecnològic. Audiovisuals que mostren de manera clara i amena cada una de les tecnologies que formen el fil argumental de l'exposició: la nanotecnologia; la biotecnologia, les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), i les ciències cognitives i la neurociència. Aplicacions que ens apropen a les tecnologies d'una manera experimental i divertida. Per acabar el recorregut, les visites de centres escolars podran dur a terme un taller educatiu en el qual es treballarà amb robots que es comporten com éssers vius.

La tecnologia és a tot arreu. Ens facilita la vida, ens ajuda a la feina, ens observa. En vols observar alguns dels millors avenços?


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: