EXPOSICIÓ

Tres narratives. Llenguatge


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

"Tres narratives. Llenguatge" és la darrera exposició del cicle Tres narratives. Participació, memòria i llenguatge. L'art contemporani s'ha convertit en quelcom irreductible a una única narració que sigui capaç d'explicar-lo. Ens trobem, per començar, davant d'una gran varietat d'estètiques que conviuen al mateix temps i no és possible elaborar una única narrativa que expliqui les propostes artístiques tan diferents que conviuen avui dia.
La Col·lecció d'Art Contemporani "la Caixa" reuneix obres de moltes de les tendències que han dominat l'art dels últims quaranta anys. Esdevé un motor perfecte per elaborar diferents narratives possibles a partir de la producció artística contemporània i els debats estètics en els quals se sustenta, com també un recurs imprescindible per conèixer, pensar i repensar l'art dels nostres dies.
A través de significatives obres d'artistes de la col·lecció, aquest cicle proposa un model dialogant i literari per elaborar diferents narratives a partir de la producció artística contemporània i els debats estètics en els quals se sustenta.
A "Tres narratives. Llenguatge" es presenten obres dels artistes Giovani Anselmo, Tony Cragg, Richard Deacon, Andreas Gursky, Xavier Grau, Peter Halley, Jonathan Lasker, Bruce Nauman, Richard Serra, Hiroshi Sugimoto, Juan Uslé i Agnes Martin. El treball d'aquests artistes emfatitza qüestions semàntiques en lloc de formals però sense abandonar les qüestions lingüístiques.
Comissari: Enrique Juncosa


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: