CONFERÈNCIA

Una trobada amb Jane Goodall

Una vida dedicada a la ciència i a la protecció de la natura


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Jane Goodall s'uneix al 10 aniversari de CosmoCaixa celebrant el seu 80 aniversari amb nosaltres. La incansable primatòloga i activista et convida a una conferència única sobre la seva passió personal i professional per la natura.

No tots els dies podem trobar-nos amb una autoritat mundial en grans simis com la Dra Jane Goodall, que ha estudiat des de 1960 als ximpanzés salvatges, transformant la ciència i la definició d'Homo sapiens.

No tots els dies podem conèixer una inspiradora activista de 80 anys, convertida en referent del pensament global, que segueix dedicant la seva vida a tenir cura del planeta i la seva valuosa biodiversitat, ensenyant-nos amb el seu exemple que cada un de nosaltres importa.

En aquesta ocasió tan especial, i dins del 10è Aniversari de CosmoCaixa, celebrem el 80è aniversari de la Dra Jane Goodall amb una inoblidable conferència sobre la seva vida personal i professional, després de més de mig segle d'una infatigable tasca d'investigació, conservació i educació per fer d'aquest món un lloc millor.


A càrrec de:

Dra. Jane Goodall 

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: