PROJECCIÓ

Un gat a París (+6)

Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol, França, 2010, 61', català

Forma part de: L'estiu dels petits cinèfils


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

En Dino és un gat que porta una doble vida. De dia, viu amb la Zoé, l'única filla de la Jeanne, una comissària de policia. De nit, en canvi, es passeja pels terrats de París amb en Nico, un lladre avesat. La Jeanne no pot més: no tan sols ha de perseguir el company intrèpid d'en Dino, autor de diversos robatoris de joies, sinó que a més ha de vigilar el Colós de Nairobi, una estàtua gegantina cobejada per en Víctor Costa, el culpable de la mort d'un policia, el marit de la Jeanne i el pare de la Zoé, tancada des d'aleshores en un mutisme total. Els esdeveniments es precipiten la nit en què la Zoé sorprèn en Costa i la seva banda. Comença llavors una persecució fins als terrats de la catedral de Nôtre-Dame.


Altres activitats del cicle "L'estiu dels petits cinèfils"
  • PROJECCIÓ

   Zarafa (+ 4 anys)

   Basada en un fet històric el film explica la història de Maki, un nen de deu anys que es fa amic de Zarafa, una girafa òrfena de la qual no es podrà separar. 

    

    

  • PROJECCIÓ

   Laban el petit fantasma, quina por! (+ 4 anys)

   En Laban, un petit fantasma, viu amb la seva família al castell Monringsun. Ell desitja fer por, tal com en fa el seu pare, però per més que ho intenti mai no ho aconsegueix.

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: