CURS - JORNADA

Un paisatge, 100 mirades

Un matí a la cala de Sant Vicenç seguint les petjades de Sorolla i experimentant el plein-air


Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

A l'exposició "Sorolla. El color del mar" podràs veure alguns dels quadres que Joaquim Sorolla va pintar a Mallorca, a la cala de Sant Vicent. Són uns quadres d'una bellesa captivadora i que plasmen una de les darreres mirades de Sorolla al Mediterrani.

 

Et convidem a seguir les petjades de Sorolla per retrobar el lloc des d'on es van pintar i a acostar-te al fascinant procés de la pintura tal com ell l'entenia: com la captació d'un moment singular en un lloc únic, a ple sol, amarat del paisatge i del mar...

 

L'activitat Un paisatge, 100 mirades serà un matí lúdic i festiu, obert a tothom i a totes les edats, en el qual et proposem diverses activitats, com ara descobrir les dificultats que suposava antigament arribar i pintar en aquell paratge, localitzar des de quin espai va pintar Sorolla o escoltar la historiadora de l'art Nina Ferrer de Juan, que ens explicarà la vinculació de Sorolla amb les Balears i la visió que han donat d'aquests indrets artistes, escriptors i poetes.

 

Però també serà una invitació a experimentar el plein-air i a oferir la pròpia visió del mateix paisatge en pintura, dibuix, fotografia, text... tot s'hi val! Tots els participants esteu convidats a fer les vostres aportacions i a gaudir de l'evolució dels quadres que faran els alumnes del curs de pintura de paisatge La paleta de Winsor & Newton, del qual, aquesta jornada, vol ser-ne també una festa final.

 

L'activitat tindrà lloc el dissabte 18 d'octubre a les 12.00 h a cala de les Barques (Pollença, dins la zona de la cala de Sant Vicent). En cas de fer mal temps, es posposaria al dissabte 25 d'octubre a la mateixa hora. Per tant, és important que, tot i tractar-se d'una activitat oberta, hi confirmis l'assistència al telèfon 971 17 85 12, per tal que puguem fer una previsió d'assistents i avisar-te en cas de cancel•lació. 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: