PROJECCIÓ

Utopia

Secció Descobriments

Forma part de: Casa Asia Film Week Festival


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Barcelona 

Dimarts 8 de novembre de 2016

 • Adreça:

  Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8., 08038 Barcelona, Barcelona

 • Horari:

  Dimarts 8 de novembre, a les 21.30 h

 • Durada:

  85 min
 • Promocions:

  50% de dte. clients CaixaBank

 • Reserves:

Pestañas principales

Director: Hassan Nazer
Afganistan, 2015                 
Durada: 85 min
Idioma: dari, hindi, anglès / subtítols en català
Gènere: drama bèl•lic
Repartiment: Hannah Spearritt, Hoayoun Ershadi, Bhasker Patel

 

La Janan, una dona d'origen afganès, es troba al centre de tres interessants històries tacades per la tristesa i la soledat. A causa de les dificultats que la Janan i el seu marit tenen per concebre, ella decideix viatjar fins al Regne Unit per sotmetre's a inseminació artificial. Tot es complica quan en William, un estudiant de medicina que treballa a la clínica, canvia el semen del donant pel seu. Qüestions culturals, religioses i morals sorgiran quan la Janan s'adoni no tan sols del canvi, sinó dels antecedents de la família d'en William, la qual mostra una forta tradició militar i ha servit nombroses vegades a l'Afganistan.

 

La pel•lícula, en llengua anglesa, hindú i dari, va representar l'Afganistan en la categoria de llengua estrangera en la 88a edició dels Oscar. El film és una coproducció entre Afghanfilm i Nay Media Production, de l'Afganistan, Apus Pictures, de l'Índia, i Tripswitch Productions i World Film Production, del Regne Unit. Pel•lícules prèvies de Hassan Nazer inclouen Black Day i Inja Iran. Utopia va ser triada oficialment en el Fajr International Film Festival, de l'Iran, i en el Malaysia International Film Festival.

 

Trailer oficial

 


Altres activitats del cicle "Casa Asia Film Week Festival"
  • PROJECCIÓ

   The Great Maiden's Blush

   Andrea Bosshard, 2016, 108 min, VOSE

    

   Les vides de dues mares primerenques, amb personalitats dispars, es veuen entrellaçades a causa del naixement dels seus fills respectius.
    

  • PROJECCIÓ

   The Throne

   Lee Joon-ik, 2015, 125 min, VOSE

    

   Corea, segle XVIII. El llarg regnat de la dinastia Joseon es veu amenaçat pel fill de l'actual rei Yeonjo, el príncep Sado.
    

  • PROJECCIÓ

   Under Heaven

   Dalmira Tilepbergenova, 2015, 88 min, VOSC

   Sota el cel és una reelaboració moderna de la història bíblica de Caín i Abel, situat en un poble remot de muntanya a l'Àsia Central.
    

  • PROJECCIÓ

   Ava

   Siamak Kashef Azar, 2014, 80 min, VOSE

    

   Davoud, un lluitador sord de només 10 anys, viu amb el seu pare en un dels pobles del nord de l'Iran. Tot i la disconformitat del seu pare, ell decideix dedicar-se a la lluita i competir per ajudar la seva germana, infèrtil. Té com a objectiu arribar a competir en la Copa de Lluitadors Sords.
    

  • PROJECCIÓ

   The Island Funeral

   Pimpaka Towira, 2015, 105 min, VOSC

    

   Amb l'objectiu de trobar la teva tia, la Laila decideix embarcar-se amb el seu germà i un amic en un viatge per Pattani, una de les tres províncies més meridionals de Tailàndia.
    

  • PROJECCIÓ

   2045 Carnival Folklore

   Naoki Kato, 2015, 100 min, VOSE

    

   2045 Carnival Folklore, una pel•lícula de ciència-ficció, mostra un Japó turbulent 100 anys després del llançament de les bombes atòmiques a Hiroshima i Nagasaki.

   Projecció + concert en directe

  • PROJECCIÓ

   Redha

   Tunku Mona, 2015, 115 min, VOSE

    

   Les vides de l'Alina i en Razlan es trenquen quan descobreixen que el seu únic fill, en Daniel, és autista, una condició que amb prou feines coneixen. La dura realitat de criar un nen amb discapacitat i el rebuig d'en Razlan per acceptar la realitat fan que la família entri en conflicte.
    

  • PROJECCIÓ

   A Tale of Three Cities

   Mabel Cheung, 2015, 130 min, VOSC

    

   La Xina dels anys trenta, marcada per la Segona Guerra Sinojaponesa, és una època en la qual no hi ha cabuda per a l'amor. Malgrat això, en Fang (Sean, Ching-Wan Lau), un exespia del Partit Nacionalista Xinès, i la Chen (Tang Wei), una vídua que es dedica a la venda ambulant d'opi, s'enamoren perdudament i decideixen lluitar per estar junts.
    

Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: