VISITA COMENTADA

19è FotoPres "la Caixa" Nueva imagen documental

Visita comentada


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Zaragoza 

Del 6 de juliol al 25 de setembre de 2016

 • Adreça:

  Av. José Anselmo Clavé, 4, 50004 Zaragoza, Zaragoza

 • Horari:

  Dijous i dissabtes, a les 18 h, i diumenges, a les 12 h

 • Durada:

  1 h
 • Reserves:

Pestañas principales

Ja fa trenta anys que es va convocar el primer FotoPres "la Caixa", que al llarg de la seva trajectòria ha esdevingut una referència internacional en el camp de la fotografia documental.
Una de les característiques fonamentals d'aquesta convocatòria ha estat la capacitat de donar resposta als canvis socials i les transformacions que s'han produït en el món de la comunicació.
A FotoPres tindrem l'oportunitat de veure 10 nous treballs de fotògrafs que, cada vegada més, duen a terme la seva activitat de manera independent dels grans mitjans. Molts d'ells treballen en els formats, els estils i els mitjans més diversos que permeten les tecnologies del segle XXI i les noves formes de producció, difusió i consum de la informació i la creació.
Els diferents enfocaments i realitats configuren un conjunt que parla de les transformacions de la societat, obert al món i compromès a favor dels drets humans, la justícia i la dignitat de les persones.

 


Activitats complementàries
  • CAFÈ - TERTÚLIA

   19º FotoPres "laCaixa". Nueva imagen documental

   CaixaForum Zaragoza. Del 6 de juny al 25 de setembre de 2016

   Cafè tertúlia amb les arts ofereix la oportunitat de gaudir de les exposicions d'una forma diferent., Es tracta d'una activitat de dues hores de duració per una visita tranquil·la, en la que es profunditzarà en el que més l'interessi a cada grup. Després es podrà compartir impressions en una tertúlia distesa acompanyada amb un cafè.

  • 4.00 €
  • Entrades
Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: