VISITA COMENTADA

Visita inaugural a l'exposició "Experiment 2100. Què ens espera a la Terra del futur?"


Horaris i ubicacions

Tancar
CaixaForum Girona 

Dimarts 4 d'abril de 2017

 • Adreça:

  Carrer Ciutadans, 19, 17004 Girona, Girona

 • Horari:

  Dimarts 4 d'abril, a les 19 h

 • Durada:

  1 h 30 min
 • Promocions:

  50% de dte. clients CaixaBank

Pestañas principales

El futur, com se sol dir, és on passarem la resta de les nostres vides. Per tant, no és estrany que una preocupació constant dels éssers humans al llarg de la història hagi estat precisament preveure'l. Però, es pot predir realment el futur? Avui dia disposem dels coneixements i dels mètodes necessaris per poder fer prediccions raonables sobre com pot ser el demà. La tècnica que utilitzem, basada en el mètode científic, s'anomena prospectiva.

En aquesta exposició, i sota el guiatge de les grans obres literàries i cinematogràfiques de ciència-ficció, et llançaràs a l'aventura d'explorar com pot ser el nostre futur. Descobriràs en què consisteix i com treballa la  prospectiva, i analitzarem les anomenades megatendències, és a dir, els grans canvis que es van conformant lentament i que influeixen de manera decisiva en la societat, determinant la seva evolució. Concretament, ens centrarem en les prediccions que fan els analistes sobre com pot evolucionar el món en els àmbits socials, mediambientals i tecnològics al llarg del segle XXI.

Descobreix els reptes i les promeses que el futur ens presenta i reflexionem sobre el que podem fer per aconseguir, entre tots, un futur millor!

Aquesta exposició es basa en el document The European Environtment. State and outlook 2010 Assessment of global Megatrends, de l'European Environtment Agency.
 


Segueix investigant
Temàtiques relacionades:
Públics: