TALLER

Històries mínimes

  • De 23 de gener a 3 de febrer del 2017

  • 25.00 €

    Fes una activitat de ciència a CaixaForum Saragossa, i et convidem a tu i a la teva classe a visitar gratuïtament CosmoCaixa Barcelona i a fer l'activitat conduïda que triïs. Una invitació per a cada reserva.
     

    Comprar entrades
  • Horaris i ubicacions

Horaris i ubicacions

Tancar

Pestañas principales

Primer va ser la narració oral, el conte, després els relats, la novel·la, el cinema, les telesèries… El suport ha canviat amb el temps, però qualsevol persona que s'hagi assegut a escriure una història ha hagut de manejar l'escena, el personatge, el diàleg, l'acció, el conflicte i el desenllaç. En dues hores i mitjançant jocs d'interacció, els alumnes coneixeran i utilitzaran aquestes tècniques d'escriptura creativa. Quan al final del curs uneixin les peces del trencaclosques descobriran que acaben d'escriure el seu primer relat.


A càrrec de:

Jorge Gonzalvo va néixer a Saragossa al 1972. Escriptor, editor, gestor cultural i guonista, treballa a televisió com a responsable de Sistemes Audiovisuals, imparteix classes a l'Escola d'Escriptors de Saragossa i coordina l'Observatori de Literatura Infantil i Juvenil.  

Actualment està inmers en projectes d'animació a la lectura: campanya d'animació a la lectura per a la Diputació Provincial de Saragossa amb l'activitat basada en el seu llibre Et regalo un conte, activitats de foment de la lectura amb màgia: Màgia en el llibres i organització de diferents tallers de literatura infantil i juvenil; i organització de jornades literàries a Saragossa. 

Ha publicat Et regalo un conte (2009), Comiat de Tristesa (2011) il·lustrar per Cecilia Varela; i Tropecista amb imatges d'Elena Odriozola. 

Actualment està treballant en la seva primera novel·la juvenil. 

Segueix investigant
Temàtiques educatives:
Nivells educatius: